Companie. Misiune. Valori

Societatea Ortogonal Construct a fost înființață în anul 2011 de ing. Dragoș Zaharia, constructor cu experiență în execuția de lucrări civile, din convingerea că investițiile mici nu beneficiază de atenția cuvenită a profesioniștilor din domeniu.

Așadar, ținta companiei o reprezintă acest segment din piața construcțiilor, pentru care oferim servicii și soluții complete în colaborare cu parteneri autorizați.

Avem resursele

Cu o echipă tânără, dar profesionistă și orientată către client, facem diferența în sectorul construcțiilor de la cele mai mici investiții până la cele mai mari.

Avem cunoștințele

Cu o echipă multilateral dezvoltată, reușim să oferim servicii complete de la stadiul de proiect până la produsul final, ”la cheie”.

Avem experiența

Cu o experiență de 5 ani pe piața construcțiilor, ne definim reputația, menținând în același timp continuitatea strategiei de a oferi servicii de calitate orientate către client.

Oferim Prețuri competitive

Fără a face rabat de la calitatea serviciilor, oferim servicii avantajoase din punct de vedere financiar.

Oferim Garanție pe viață

Garantăm toate lucrările noastre: pe întreaga viață pentru structuri, 10ani pentru lucrările de rezistență și 2ani pentru lucrările de finisaje.

Oferim Asistență Tehnică

Echipa noastră oferă asistență și suport tehnic pe toată perioada derulării proiectelor.

© Copyright - Ortogonal Construct | Powered by Standard Development