Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@qodeinteractive.com wilmer2@qodeinteractive.com
Ortogonal Construct

Despre noi

Societatea Ortogonal Construct a fost înfiintata în anul 2011 de ing. Dragos Zaharia, constructor cu experienta în executia de lucrari civile, din convingerea ca investitiile mici nu beneficiaza de atentia cuvenita a profesionistilor din domeniu.
Asadar, tinta companiei o reprezinta acest segment din piata constructiilor, pentru care oferim servicii si solutii complete în colaborare cu parteneri autorizati.

Avem resursele

Cu o echipa tânara, dar profesionista si orientata catre client, facem diferenta în sectorul constructiilor de la cele mai mici investitii pâna la cele mai mari.

Avem cunostintele

Cu o echipa „multilateral dezvoltata”, reusim sa oferim servicii complete de la stadiul de proiect pâna la produsul final, ”la cheie”.

Avem experienta

Cu o experienta de 10 ani pe piata constructiilor, ne definim reputatia, mentinând în acelasi timp continuitatea strategiei de a oferi servicii de calitate orientate catre client.

Oferim Preturi competitive

Fara a face rabat de la calitatea serviciilor, oferim servicii avantajoase din punct de vedere financiar.

Oferim Garantie pe viata

Garantam toate lucrarile noastre: pe întreaga viata pentru structuri, 10ani pentru lucrarile de rezistenta si 2ani pentru lucrarile de finisaje.

Oferim Asistenta Tehnica

Echipa noastra ofera asistenta si suport tehnic pe toata perioada derularii proiectelor.